Ana Bernetič Deisinger


Soustanoviteljica Zavoda Čarobna preproga. Od leta 2004 letim na »Čarobni preprogi« ter vodim strokovne delavnice za različne starostne skupine otrok, njihove starše, pedagoški in zdravstveni kader. Kot psihologinja in edina slovenska trenerka čustvene pismenosti po RULER pristopu, izobražujem odrasle in otroke kako obvladati čustveni besedni zaklad, prepoznavanja, razumevanja, izražanja in reguliranja emocij. Trenutno edukantka Razvojne analitične psihoterapije preko Inštituta za klinično psihologijo in psihoterapijo. Navdih in življenjske izkušnje pa vsakodnevno pričarata najina hči Eva in kuža gladkodlaki prinašalec "Junij".


Tomaž Deisinger


Direktor in soustanovitelj družinskega zavoda, sicer pa strasten raziskovalec osebnih financ, podjetništva in vseživljenjskega izobraževanja. Z Zavodom Čarobna preproga želim z vami deliti svoje bogate izkušnje in razširiti uporabno znanje ter trajno razumevanje finančne pismenosti otrok. Na poučnih in praktično zasnovanih delavnicah bomo na kreativen način spoznavali področje, ki je nujnega pomena za lažje reševanje finančnih vprašanj, s katerimi se dandanes vsi soočamo.


Naši Čarobni sodelavci: 

Tina Šešerko


Z letošnjim letom (2016) sem postala del čarobne ekipe. Sem pedagoginja in oseba, ki ima neizmerno rada otroke in jo najbolj veseli delo prav z njimi. V letih študija sem veliko delala prostovoljno z otroki različnih starosti, v različnih projektih in na različnih osnovnih šolah. 
Prav tako sodelujem v različnih projektih in delih na Pedagoškem inštitutu. Vesela sem, ko lahko z otroki in nasploh ljudmi delim različna znanja, ter z njimi načrtujem in sodelujem v različnih aktivnostih. Postati del čarobne ekipe je tako nov izziv in nova izkušnja, ki sem se je lotila s 100 % zagnanostjo in motivacijo.